Termeni și Condiții

GKL Consulting Group Általános Szerződési Feltételek

Termenile și condițiile de utilizare a site-ului GKLCG.RO.

1. Informatii generale

Termenile și Condițiile prezente conțin drepturile și responsabilitățile prestatorului GKL Consulting Group SRL. (în continuare: Prestator), și a utilizatorilor (în continuare: Client) care solicit sau utilizează serviciile și informațiile oferite în cadrul paginilor www.promotiongift.ro sau www.promotiongift.ro (în continuare: Pagina). (Prestatorul și Clientul vor fi numit în continuare Părți).

Date companie

• Nume: S.C. GKL Consulting Group S.R.L.

• Nr.Reg.Com: J19/718/2006

• CIF/CUI: RO 18934806

Cont: Banca TRANSILVANIA, Ag. Gheorgheni, RO59 BTRL 0210 1202 i748 20XX

Sediul: Str. Márton Áron 3/2, 535500 Gheorgheni, jud. Harghita, România

Telefon: (+4) 0266-362.851

 

2. Confidentialitate

Toate informatiile furnizate de catre Clienți sunt confidentiale si destinate exclusiv utilizării de către Furnizor și nu vor fi predate terțelor.

Orice informatie furnizata de dvs. va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de catre S.C. GKL Consulting Group S.R.L. in conformitate cu urmatoarele scopuri: realizarea de comenzi on-line, respectiv facturarea produselor comandate.

Refuzul dvs. de a comunica datele, determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Detalii aici.

 

3. Modalitate de plata

Puteti să optați pentru una dintre următoarele modalitați de plată:

  • Plata cu card (plata online cu card prin mobilPay) -recomandat;
  • Ramburs (plata la livrare);
  • Numerar (la sediul firmei);

 

 4. Livrarea și transportul

Livrarea se poate face in funcție de modalitatea agreată prin intermediul site-ului completă sau parțială, în funcție de disponibilitatea stocului la momentul lansării comenzii. În urma lansării comenzii, se va stabili prin e-mail termenul de livrare, in functie de stoc, de modalitatea de imprimare sau de transport. Detalii aici.

 

5. Prețuri

Prețurile indicate pe Pagina sunt exprimate în Lei (RON), și includ TVA.

 

6. Prelucrarea comenzilor, cantitatea minimă de produse comandate

Comenzile efectuate de către Clienți sunt prelucrate în ordine cronologică a depunerii lor și sunt predate curierului / pot fi preluat în 2 zile lucrătoare. În cazul în care produsul respectiv nu se află pe stocul magazinului, procesarea comenzii va avea nevoie de 5 zile lucrătoare.

Din motive de rentabilitate economica, nu vor fi acceptate decat acele comenzi care au ca obiect cumpararea unei cantitati minime de produse (calculate in functie de tipul de produse solicitate si de valoarea respectivelor produse).

Cantitatile minime sunt afisate in pagina de produs si difera de la un produs la altul. Sunt acceptate comenzi in cazul in care sunt indeplinite conditiile valorice si cantitative.

 

7. Reclamații

Clientul este obligat sa inspecteze Produsele sau sa numeasca pe cineva sa le inspecteze pentru a vedea daca sunt sau nu defecte.

Orice defect trebuie adus la cunostinta Furnizorului in scris, cat de curand posibil, dar in orice caz in decurs de 5 zile lucrătoare de la descoperirea defectului/lor. Dupa expirarea acestui termen Clientul este obligat sa accepte (calitatea) Produselor si sa renunțe la drepturile si despăgubirile disponibile lui prin lege si/sau Contract si acesti Termeni si Conditii Generale.

O reclamație, asa cum este definita in Paragraful precedent, nu suspenda obligatia Clientului de a efectua plata.

 

8. Drept de retur

Majoritatea articolelor pe acest site sunt produse personalizate, care, prin natura lor nu pot fi returnate și contravaloarea lor nu poate fi rambursată. Conform ordonanței de urgență nr. 34/2014, care reglementează achizițiile prin contracte la distanță și prin intermediul tehnicilor de telecomunicare, precizează că dreptul de retur nu se aplică în cazul produselor clar personalizate după cererea clientului.

Produsele comercializate pe site fără personalizare beneficiez de un termen de 14 zile lucrătoare pentru returnarea produselor.

Detaliile politicii noastre de retur se găsesc aici.

9. Drepturi de autor

Intregul conținut al Paginii, sunt proprietatea S.C. GKL Consulting Group S.R.L. și a furnizorilor săi. Continutul - logo-uri, poze si bannere, texte, informatii si alte date – nu poate fi folosit, preluat sau copiat fara acordul scris al proprietarului. Detalii aici.

 

Ultima actualizare: Gheorgheni, 21 decembrie 2016.